Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chodov 2018

Chodov v roce 2018 by se dal shrnout v několika heslech :

Drogy , sex , silniční piráti , zemětřesení a stále se zhoršující životní prostředí (vzduch) vlivem narůstající silniční dopravy zejména po emisní stránce zcela nevyhovujících automobilů . 

Ve stručnosti k jednotlivým bodům 

Drogy : Problematika drog je jasná , jsou všude , stejně jako uživatelé a dealeři . A policie ? 

Sex : poskytování sexuálních služeb za úplatu je na vzestupu , ale pokud jde o dobrovolný akt , tak je to věc každého jednotlivce . Jen ty hromady ubrousků a kapesníčků v místech kde parkují klienti v širokém okolí  ...

Silniční piráti : silniční piráti jsou vlastně problémem nefunkční (zkorumpované?) policie . Jezdí hlavně po setmění z aut je jim mnohdy valí černý hustý dým , někteří jezdí pod vlivem drog či alkoholu ..

Zemětřesení : zemětřesení má mnoho společného se suchem ...

Stále se zhoršující životní prostředí : tak to je opět problém i nefunkční policie (emise , odmontované filtry atd.) . Nezanedbatelný je vliv průmyslu a v chladném období domkaři , kteří spalují kdejaké svinstvo , které do kotlů nepatří . Ne tolik významný , ale dost viditelný je vliv "motokrosových" pirátů , který devastují celé okolí , samozřejmě někteří jezdí bez SPZ , na kradených strojích a pod vlivem drog , hlučí a smrdí .