Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuřáci ( Lháři? ) - Prostitutky

Kuřáci jsou nejméně důvěryhodní lidé a ze své zkušenosti mohu říct , že většina kuřáků viniká jednou nepěknou vlastností a tou vlastností je lhaní v té nejšpinavější podobě . Z kuřáka se vlastně stává lhář už na samém počátku jeho zlozvyku . Většinou s kouřením začíná ve školním věku nebo před dovršením plnoletosti a protože nechce a nebo se bojí , aby se o jeho zlozvyku nedozvěděla rodina tak svůj zlozvyk pečlivě a promyšleně skrývá a lže . A právě tady je ten zlomový okamžik kdy se z člověka stává často i chorobný lhář . Navíc u člověka v tomto věku stále dochází k vývoji a formuje se stále jeho osobnost a proto se mu lhaní zafixuje jako přirozená vlastnost , kterou využívá po celý svůj život .


 Jak se říká "výjimka potvrzuje pravidlo"  (v tomto případě spíše naopak ). Nemusí být pravidlem , že každý kuřák lže . Asi záleží na charakterových vlastnostech onoho jedince a samozřejmně na rozumových schopnostech . Co se týká lhaní tak si občas zalžeme všichni a kdo tvrdí , že né tak lže . Jen z kuřákových úst vypadá i nevinná lež trochu špinavěji , ale to může být pouze můj subjektivní dojem .  

Prostitutky 

Chlapi či muži , kteří vyhledávají služby prostitutek nemají vždy čistě heterosexuální zaměření . Zaměření těchto mužů často balancuje na hranici homosexuality a bisexuality . Tyto muže nevzrušuje žena , kterou si zaplatili . Tyto muže vzrušuje pach a představa těch mužů , kteří se během 24 hodin na této , ženě vystřídali . Muži , kteří souloží s prostitutkou jsou vzrušováni představou desítek , stovek , tisíců mužů , kteří se s touto prostitutkou oddávali chvilkám rozkoše před nimi . Tyto muže vzrušuje představa jak tato prostitutka olizuje tisíce přirození , jak po ní stéká mlíčí ze stovek mužů . Občas některé prostitutky podrží i čtyřnohým štěkajícím domácím mazlíčkům a to je neodolatelné vzrušení pro většinu těchto mužů , když mohou zasunout , nebo olíznout po čtyřnohém miláčkovi . Někteří muži i proto vyhledávají vdané paničky , které jsou schopny nabídnout podobné vzrušení jako prostitutky . Také muže vzrušují představou toho druhého muže , který se s touto paničkou oddává milostným hrátkám všeho druhu .Tito muži rádi sdílejí ženu s jinými muži